Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Για την πορεία του Πολυτεχνείου



Ο σύλλογος "Γιάννης Κορδάτος" χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές της πορείας του Πολυτεχνείου που για μια ακόμη φορά έδειξαν πως ο ελληνικός λαός συνεχίζει τον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, για απαλλαγή από τα μνημόνια, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ και στους εγχώριους συνεργάτες τους.

Ο σύλλογος "Γιάννης Κορδάτος" χαιρετίζει ακόμη όλους τους συναγωνιστές που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του συμμετείχαν στην πορεία για τα 40 χρόνια από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ήταν η πρώτη συγκροτημένη, αυτοτελής, παρουσία του σε δημόσια συγκέντρωση, που ήρθε να καλύψει μια ανάγκη αναζήτησης συγκροτημένης, διακριτής, παρουσίας πολλών συναγωνιστών όλο αυτό το διάστημα.

Δημόσια παρουσία που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλους τους αριστερούς αγωνιστές, που προσπαθούν να συναντηθούν και στους δρόμους και να οικοδομήσουν μια σχέση εμπιστοσύνης, αναζητώντας ένα κοινό βηματισμό στην αντιμετώπιση των εκρηκτικών κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων του ελληνικού λαού.

 Ο σύλλογος "Γιάννης Κορδάτος" βασισμένος στη μαρξιστική λενινιστική ανάλυση θεωρεί ότι επείγει η συγκρότηση ενός λαϊκού, αντιιμπεριαλιστικού, αντιμονοπωλιακού, δημοκρατικού μετώπου που είναι η μόνη ρεαλιστική φιλολαϊκή απάντηση στην κρίση.

Καλή συνέχεια στους αγώνες.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΟΥΤΕ ΔΝΤ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΛΑΕ


ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ