Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση του Συλλόγου στην Λευκάδα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου η εκδήλωση του νεοσύστατου παραρτήματος του Συλλόγου «Γιάννης Κορδάτος» στην Λευκάδα. Η συμμετοχή στην συζήτηση ήταν πολύ μεγάλη αφού στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  περίπου εκατόν είκοσι άνθρωποι.



H εκδήλωση ξεκίνησε με τις προγραμματισμένες εισηγήσεις του Βασίλη Λιόση, του Ευτύχη Παπαδοπετράκη και του Γρηγόρη Αυδίκου ενώ συνεχίστηκε με πολλά ερωτήματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους ανοίγοντας έτσι μια πολύπλευρη συζήτηση για την αριστερά, τις άμεσες πιθανές εξελίξεις και βέβαια για την δυνατότητα ανάτασης του λαϊκού κινήματος με μια «μετωπική» πολιτική.



Η τόσο μαζική παρουσία του κόσμου αλλά και η μεγάλη διάρκεια της εκδήλωσης, με τις τοποθετήσεις και τα ερωτήματα των συμμετεχόντων σε αυτήν, μαρτυρά την αγωνία για την ανεύρεση λύσης στα σημερινά αδιέξοδα του ελληνικού λαού και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πολιτική πρόταση του μετώπου. Η ανταπόκριση αυτή και η μαζική παρουσία στην εκδήλωση μας δεσμεύει για ακόμα ποιο αποφασιστικά βήματα στην βάση των καταστατικών μας αποφάσεων και επιδιώξεων.



 (Πηγή φωτογραφικού υλικού mylefkada / Μάριος Γαζής)